Etnikai nacionalizmus

Azonos helyzetben találom magam, mint Savitri Devi, aki angol és görög, tehát európai volt. Megértette az európai etnonacionalizmus korlátozott hatókörét, és miután Indiába költözött és hindu lett, felismerte az Árja faj valódi fogalmát, és pán-árja lett. Én két etnikai világ között nőttem fel, az angol nagyszüleim otthona tipikus brit otthon volt a hagyományos Angliában, még a királynő képével a falon is, szigorú protestáns, a másik nagyszüleim pedig franciák voltak, a római egyházhoz tartoztak, és a családi farmjukon franciául beszélve ültek az asztal körül. Ők a régi francia törzsből származtak, akik Észak-Amerikát gyarmatosították New Orleanstól Arcadiáig. Ez a két család, etnikum számos európai és globális birodalmi háborúban harcolt egymással. Ez feldúlta közös fajunkat. A zsidó bankárokkal a háttérben, akik a gyűlölet és a háború szálait húzták. Amerika brit, német és francia etnikumokból épült fel, később jöttek a többi fehér emberrel együtt. Emberek több európai etnikumú államból, amelyek állandóan harcoltak egymás ellen. Képesek voltak nemzetet építeni, mint faj.

Nietzsche ugyanerről a kérdésről írt, és úgy véli, a legjobb lenne, ha a Német és az Orosz Birodalom egyesítené erejét, és egy közös árja nép egyetlen európai birodalmává válna. A Germán végül is a Szász az új világban a régi Szakkának, a Szláv pedig az újabb világban a Szakkának. És előtte mindannyian az ősi Keletről jöttek Irántól Indiáig. Nem az európai nyelv a szanszkrit.

Végül az történt, hogy a pánszláv és a pángermán mozgalmak, amelyek inkább imperialisták voltak, átvették a hatalmat, és hozzájárultak egy olyan hozzáállás kialakításához, amely a két nagy európai birodalmat, Oroszországot és Németországot az első háborúba taszította. Ami megnyitotta az ajtót a zsidók által a kommunista hatalomátvétel deracinált, internacionalizmusa előtt. Nekünk annak kell lennünk, amik vagyunk, pán árjának. Gondoljunk arra, hogy ezek a megosztottságok hogyan játszódtak le az amerikai polgárháborúban.

A védikus történetek szerint az egész árja világ egy faj és kultúra volt egészen ötezer évvel ezelőttig. Aztán volt egy nagy háború, és kisebb királyságokra szakadtak szét.

Nekünk, Fehér Embereknek, nagyobb rálátásunk kell, hogy legyen önmagunkra, mint árjákra, ami az eredeti és egyetlen kifejezés a Fajunkra és Faji kultúránkra. A mi identitásunk árja és a mi kultúránk a Spirituális Sátánizmus, a génjeink spirituális gének az Árja Déváktól, akiknek minden ősi szövegünk szerint a gyermekei vagyunk. Mi vagyunk a Fénylő Egyek, a Siddie-k faja. Az Árják. Ősi vezetőink Rishi-k, Siddhie-k, Fáraók voltak.

És a spirituális Fajunk közös szimbóluma Indiától Írországig…..

A cikk forrása: https://web.archive.org/web/20170612111947/http://josministries.prophpbb.com/topic19442.html

A cikket írta: Mageson666