TVR rituális menetrend április 14. és április 20. között [FRISSÍTETT – OLVASD EL MOST]

Ez egy rövid, de erőteljes menetrend lesz. Ebben az esetben óvatosnak kell lennünk. A medve csapdába esett és kivérzett. Senki ne akarjon a közelébe menni, és ne próbáljon meg ennél többet tenni. Muszáj lőnünk, és máris tovább kell állnunk.

A negatív energiák örvénye, amit az ellenség ezekhez az eseményekhez gyárt, nagy. Nem akarunk beléjük merülni, és távol akarunk maradni tőlük, ahogy beszippantanak. Összességében, amit ők maguk kezdeményeznek, az most a saját vesztük. Ez olyan, mintha egy fekete lyukat megidéző rituálét készítenének, és ennek eredményeképpen beszippantják magukat. Nem kell közel kerülni ahhoz, hogy biztosak legyünk benne, hogy beszippantják őket.

Néhányan nem értik, hogyan működik ez. Ha ez a medve olyan rituálét végez, amivel egy fekete lyukat nyit, hogy beszippantsa az emberiséget, akkor nem kell közel menni hozzá, hogy megátkozd, hiszen máris beszippantja az általa megnyitott fekete lyuk. Ha azt akarod játszani, hogy “megyek támadni”, az azt fogja jelenteni, hogy téged is beszippantanak. Nem akarjuk a sajátjainkat az ilyen események örvényébe.

Le kell csapnod egy mesterlövészpuskával, és útra kell kelned, ha azt akarod, hogy megérkezzen az, ami már a saját döntése által eleve elrendeltetett.

Végezetül, legyetek figyelmesek, mivel ezek tényleges események. A “mentsük meg az embereket” és az összes ilyen gyerekes hülyeség csak értéktelen, energiapazarló ostobaság. Ne is ajánljátok ezeket a fórumokon.

Lehet, hogy a fekete lyuk megnyitásához szükséges energia kevés, de az ereje semmi, ami ellen harcolni lehet. Az embernek rendelkeznie kell az erejével ahhoz, hogy eltávolodjon. Ami bemegy, az bemegy. Örüljetek, hogy bemegy, csak maradjatok távol a közeléből. Nem tudod megmenteni azt, ami belemegy.

Igen, tudom, hogy ez sérti az infantilis érzéseket, meg minden, de mindazok, akik részt vesznek ezekben az eseményekben, valójában arra vannak ítélve és elkárhozva, hogy benne legyenek. Hisznek bizonyos dolgokban, vannak törekvéseik, és ezek szerint cselekszenek. Az iszlám világ és a zsidó világ, a saját sírjukat ássa. A többiek, akik bemennek, azért mennek be, mert hisznek ebben a temetői történetben. Pontosan mit tesznek, hogy megpróbálják megállítani őket?

Ezek az emberek mindannyiunkat megölnének, ha tudnák, hogy egyáltalán megpróbáljuk megmenteni őket.

Hagyd abba az óvadékot, mert “békét” akarsz, mert ahogy ez történik, az összes békefenntartó erő és a saját erőd is elpazarolódhat, és ezek a pusztításban részt vevő felek sem fognak leállni. Az erőt és az arányokat itt meg kell érteni.

A különbség az, hogy az ember kiszipolyozza magát azzal, hogy megpróbálja “fenntartani a békét”. A béke gyorsabban és hatékonyabban érkezik meg a szükséges kiirtás után. Ne legyetek gyávák ezekben a dolgokban. A legtöbben még regionálisan sem érintettek. Ha egyáltalán nem érkezik meg, hogyan fogjátok megvédeni magatokat, amikor eljön az idő?

A megmentő szindróma, amely lemerít minket, és képtelenek leszünk kezelni bármilyen utóhatást, pusztító lesz számunkra. Mi lesz a te válaszod arra, hogy megmentettél véletlenszerű embereket, akik hittek abban a szarban, mint Armaggedon, mivel csak a lehetőségeidet pazaroltad, hogy segítsek a szó szerint céltalan döntésekben, mint egy bolond?

Ha meg akarsz menteni valamit, összpontosítsd az összes mentőerődet a Joy of Satan-re, ami spirituálisan a mentőcsónakunk lesz a fejezetek számára, amelyek azután érkeznek, hogy ezek az események eszkalálódnak vagy nem eszkalálódnak. Túl kell élnünk, hogy segíthessünk az emberiségnek. Többet teszünk, mint amire bárki hajlandó. Segítsünk magunkon, ez az, amit tennünk kell.

Ne legyenek értelmetlen félelmeitek ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Az igazi félelem az, hogy az ellenség tartósan hatalmon marad. Nem fogok demográfiai közelgő valóságokat vagy más veszélyeket idézni, amelyek velük a hatalomban elhúzódnak és elkerülhetetlenül a véghez vezetnek, erre nincs szükség.

Legyetek optimisták, indítsátok el az alábbi spirituális rakétákat, és szó szerint verjétek ki a fejetekből, és tudjátok biztosan, hogy minden csodálatos lesz az emberiség számára, még az átmeneti buktatókon keresztül is.

—————–

Az alábbiakban a menetrendet közöljük:

A FŐ RITUÁLÉ, AMIT NAPONTA EL KELL VÉGEZNI, A KÖVETKEZŐ:

A Nagy rituálé

Egyébként a menetrend az alábbiakban olvasható. Igen, a végleges RTR-t meg lehet és meg is kell csinálni. Tisztában vagyok vele, hogy ez talán egy kicsit “túl sok”, de mint mindenki láthatja, Izrael megpróbálja kiváltani a 3. világháborút, és ez a helyzet objektív valósága.

Mindenkinek meditálnia kell és naprakésznek kell maradnia. Senkinek sem kellene aggódnia. Sátán a legszilárdabb biztosítékot adta nekem, hogy mindenki rendben lesz, akár eszkalálódnak ezek az események, akár nem.

14. Beelzebul Rituáléja, Átok Izraelre, A véráldozat átkának visszafordítása, A Dzsentil hatalom visszaállítása a saját népünk fölött
15. Beelzebul Rituáléja Átok Izraelre, A véráldozat átkának visszafordítása, A Dzsentil hatalom visszaállítása a saját népünk fölött
16. Beelzebul Rituáléja, Átok Izraelre, A Dzsentil hatalom visszaállítása a saját népünk fölött
17. Beelzebul Rituáléja, Átok Izraelre, A véráldozat átkának visszafordítása, A Dzsentil hatalom visszaállítása a saját népünk fölött
18. Beelzebul Rituáléja, Átok Izraelre, A véráldozat átkának visszafordítása, A Dzsentil hatalom visszaállítása a saját népünk fölött
19. Beelzebul Rituáléja, Átok Izraelre, A véráldozat átkának visszafordítása, A Dzsentil hatalom visszaállítása a saját népünk fölött
20. Beelzebul Rituáléja, Átok Izraelre, A véráldozat átkának visszafordítása, A Dzsentil hatalom visszaállítása a saját népünk fölött