ÚJ ISTENI RITUÁLÉK ÉLŐBEN: Lilith, Anubis, Furfur

Üdvözlet mindenkinek a mi Spirituális Családunkban,

Az alábbiakban közzéteszem a három nagyra becsült Démonunk rituáléit. Ezeket a következő 5 napban kell elvégezni.

Lilith Istennőnek is van itt egy Rituálé. Lilith természete miatt, és hogy Ő csak rendkívül fontos témákkal foglalkozik, ez a Rituálé kisebb, de hatékony a Vele való kapcsolatteremtésben. Lilith ereje és befolyása a női univerzális erő legtitokzatosabb és legmagasabb szintjeit képviseli. Lilith Sátánnal összekapcsolva működik, és a Shakti-t vagyis a létezés Nőies generatív elvét képviseli.

A tömegek tömeges tudatlansága és spirituális kiéheztetése miatt Lilithre rengeteg téves jelentést halmoztak fel, amelyek mind az ellenséges kultúrából és a róla szóló “leírásokból” származnak. A sok elnyomás és egyéb emberi természetű témák, valamint az ellenség által írt szörnyűségek sok téves elképzelést keltettek róla. Sok, önmagát “elnyomottnak” érző nő ma szimbólumként használja őt, hogy “igazolja” tetteit, de Lilith alapvetően a teremtés és az anyaság par excellence Istennője is.

Az ellenség “Sötét Anyának” és sok más néven nevezi őt, amelyek mind a titokzatos Istennőről szóló ősi kódexekből származnak. Keleten őt Kali és Parvati szimbolizálja. Parvati Siva tiszta felesége, de Kali a női istenség legszebb arca, amely valójában nem tart fogva foglyokat, ha a bitorlásról és a káosz okozásáról van szó a Spirituális Rendben.

Természetesen Ő az ellenségnek és azoknak, akik az Ő spirituális gyermekeit fenyegetik, “Sötét Anya”, ez adott. Végül is, minden, ami a spirituális embereket vagy a dzsentileket védi, mindig “Sötét és Gonosz” az ő könyvükben. Ez egy természetes védőállás az Ő népével szemben. Az Ő Igaz Természete egy sokkal titokzatosabb és elegánsabb fogalom, több, mint amit szavakkal le lehet írni.

Továbbá, köszönhetően e témák nulla megértésének és a zsidó rágalmaknak, Lilithnek olyan ostromot kellett elviselnie a hírnevét illetően, mint egyetlen más női istenségnek sem. Lilith rágalmazásaként az ellenség is számos szörnyűséget alkotott, amit neki vagy a nevének tulajdonítottak, ugyanúgy, ahogyan számos szörnyűséget is alkottak, amit Sátánra és a többi fontos istenre zúdítottak. Minden bűnt, amit az ellenség elkövetett, az “Ősi Istenekre” halmozzák a gyűlölet vagy a tömegek összezavarásának megnyilvánulásaként.

Lilith, mint Astarte is gyakran a Kundalini erőt képviseli a szimbolikában, ezért “játékosnak”, “sötétnek” nevezik, és mivel a Kundalini erőnek egyesülnie kell a “férjével”, aki az elmét és a lélek férfi aspektusát képviseli, de ha nem kapcsolják össze, akkor “csínytevést” okozhat.

Ha összekapcsolódik, akkor az emberi megvilágosodás anyjává válik, aki képes “Démonok Nemzeteit nemesíteni” és Bölcsességet adományozni a Tanítványnak. Mindezeket az allegóriákat félreértelmezték, de meglehetősen világosak, ha valaki ismeri az okkultizmust. Ezután “felszabadul”.

Nem fogom megemlíteni azokat a társadalmi vonatkozású atrocitásokat, amelyeket az emberek a “felszabadítás” kifejezés köré alkottak ezekben a témákban. Lilith képviseli a nők önrendelkezési jogait, de az anyasághoz való jogukat is, és a kreatív képességük megcsapolását, hogy emberi lényeket szüljenek, ahogyan Ő tette azt, amit az ellenség “démoni entitásoknak” nevez.

Egy másik nagy hazugság Lilithről az, hogy Lilith egy “Démon, aki ellenzi a szülést”, miközben ennek éppen az ellenkezője igaz. Ugyanúgy, ahogy az ellenség rágalmazza Sátánt, mint a “tudatlanság urát”, miközben Ő éppen az ellenkezője, Lilithről is azt rágalmazzák, hogy “a szülés ellenes”.

Lilith az erős anyát jelképezi, aki erősen védelmezi utódait, és megóvja őket a látható vagy láthatatlan, spirituális vagy anyagi természetű veszélyektől. A Spirituális Sátánisták egésze közösségi szinten az Ő védelme alatt áll. Ő képviseli a szexualitást is, azonban a szexualitás nyilvánvaló okból más okok mellett létezik: Hogy utódokat hozzon létre.

Spirituális értelemben az ellenség egyik valódi kijelentése az, hogy valóban ő a “Démonok Anyja”, a Démonok jelentése: magasabb rendű, megvilágosodott lények, de egyben a megvilágosodott egyének kódszava is, akik használták az “Anyai Erőt” vagy a Shaktit, és egyesítették őt Shivával (a férfi és női egységet a Kígyóerő felemelkedésén keresztül).

Ő egy legmagasabb rangú Istennő, Astarte mellett, akit az összes Démon által egyetemesen tisztel, és olyan felsőbbrendű tekintélye van, mint senki másnak, és mindketten uralkodnak a teremtő erők felett, amelyek magát az univerzumot és minden emberi lényt megelevenítenek. Őt nem szabad megidézni, ha nincs ennek a folyamatnak komoly mögöttes oka. Ő adta meg az “engedélyt” ennek a Rituálénak a közzétételére, és máskülönben én magam nem tettem volna meg.

Anubisz rituáléja fenomenális, amikor a temetkezési rítusokról van szó, de a többi témát is meg fogjuk érteni, ahogy a rituálét végezzük. Anubisz Nagyúr az egyik legerősebb és legfontosabb isten, a túlvilági ügyek ura. A Temetési rítusok teljes szakasza részletesen elmagyarázza Anubiszt, de az alvilág más isteneit is. Ezt a rituálét elvégezhetjük őseink vagy elhunytjaink tiszteletére.

Végül, de nem utolsósorban, Furfur egy isten Astarte/Demeter alatt. Az ókori Rómában Furfur a “Furfures” nevet viselte, ami egy bizonyos fajta korpa neve volt, és a növényzet démona volt, valamint a jólét biztosítása a létezés ezen aspektusaiban. Számos isten uralkodik a társadalom generációs aspektusai felett, Furfur pedig az életet adó növényzet védőszentje és a mezőgazdaság uralkodó ura. Ennek számos spirituális vonatkozása van, amelyek a megfelelő táplálkozás képességét is magukban foglalják. Bár ezek közül sok helyen sok mindent “természetesnek” vesznek, ezek mégis az élet és a civilizáció legfontosabb alapvető szempontjai.

A Rituálékat most 3-ra adjuk ki, mert Azazel ezt mondta az Újévi Kezdeményezések részeként. Sokan készen vannak, és ezért már csak közzé kell tennem őket, tehát itt minden rendben van.

Ezeket a rituálékat NEM kell harci mentalitással megközelíteni, ezek olyan rituálék, amelyeket nyugodtan, szórakozásból, spirituális megnyílás és kapcsolódás céljából végzünk, hogy áldásokat kapjunk. Ezek pihentető jellegűek, és nem a spirituális hadviselés típusába tartoznak. Hangolódjatok rá, érezzétek jól magatokat, és élvezzétek a Rituálékat és a Spirituális Sátánizmus gyönyörű útját.

A Rituálékat egy-egy napon keresztül kell elvégezni, ebben a sorrendben, Démononként egyszer. Többet is végezhetsz, ha akarsz. Mégis a Csoportos Rituálé részeként elég egy Isten minden napra.

Rituális ütemterv:

Május 5: Lilith
Május 6: Anubis
Május 7: Anubis
Május 8: Furfur
Május 9: Furfur