Gyermek és tinédzserkorú olvasóknak

Érdeklődésed Sátán iránt egy pozitív dolog. Fontos hogy tedd félre minden előítéletedet mikor Sátánhoz fordulsz. Valószínűleg a legtöbb dolog amit nem-Sátánista forrásokból hallottál róla, mint az ellenségeitől származik, illetve olyan emberektől akik valódi ok nélkül gyűlölik őt, pusztán azért mert erre tanították őket.

Rengeteg hazugságot terjesztenek Sátánról és Démonjairól. Ezeket a hazugságokat ráerőltették az emberekre, és a félelmet használták évszázadokig fegyverként. Sátán és Démonjai NEM GONOSZAK!!! Ők azok akik elhozták a tudást az emberiségnek, hogy szabadok lehessünk. Sátán a mi Igaz Teremtő Istenünk. A keresztény isten egy hamis isten. A kereszténység nem egy vallás, hanem egy program amivel meg akarják akadályozni hogy az emberek ismerjék és használják az elméjük erejét (a boszorkányságot). Sátánnal borzasztóan bántak azok akik gyűlölik őt és az emberiséget, és megpróbálnak rabszolgasorba vetni minket. A spirituális tudást és hatalmat a saját kezükben akarják tartani.

A Sátánizmus NEM szerepjátékokról, ember- vagy állatáldozatokról, vérivásról, horrorról, trancsírozásról szól, sem pedig azoknak való ártásról akik nem érdemlik meg. Az Igaz Sátánizmus az, hogy Istenné válunk és isteni erőket szerzünk.

A valódi igazságra csak egyetlen módon találhatsz rá: ha te magad keresed meg. Soha nem találhatod meg ha nem ismered meg mindkét oldalt. Enélkül nem tudsz igazi döntést hozni. Az igazságot csak akkor ismerhetjük meg mikor saját gondolataink vannak, előítéletek nélkül. A saját gondolatok azt jelentik, hogy hallgatunk a saját érzéseinkre és belső hangunkra, és nem pedig arra amit mások mondanak nekünk. Akik rabszolgává akarnak tenni és irányítani akarnak másokat, azok két dologtól függenek: az embereknek mindent el kell hinniük amit mondanak nekik, és nem szabad hogy saját gondolataik legyenek.

Ha úgy döntesz hogy csatlakozol hozzánk Sátán oldalán, ne érezd magad nyomás alatt. Nem kell elkötelezned magad hogy Sátánista legyél. Ez a te döntésed, és csak akkor kell megtenned ha tényleg akarod. Sátán nem erőlteti rá magát senkire, mi mind saját szabad akaratunkból állunk mellé. Nagyon fontos hogy mindig tisztelettel bánj Sátánnal és Démonjaival. SOHA NE IDÉZZ DÉMONOKAT PUSZTÁN SZÓRAKOZÁSBÓL. A DÉMONIDÉZÉS NAGYON KOMOLY DOLOG. Ha bajban vagy, vagy nagy problémáid vannak, Sátán és a Démonok segítenek neked. A Démonok az erő-meditációkon keresztül dolgoznak velünk, így hozzáférhetünk saját erőinkhez, saját magunk intézhetjük a dolgainkat, az elménket használva.

Sátán más mint a hamis keresztény isten és a názáretije (Jézus Krisztus). Sátán MINDIG segít az övéinek mikor problémáik vannak vagy segítségre van szükségük. A mai erőszakos világban és az iskolákban az ő segítsége felbecsülhetetlen. A názáreti régóta fordít hátat a követőinek mikor azoknak szükségük van rá. Ez azért van mert ő nem több mint egy gondolatforma. A legendák amik tanítványainak borzasztó haláláról szólnak, arra szolgálnak hogy követőiben rabszolga mentalitást alakítson ki. Nagyon fontos hogy a rabszolga sok megaláztatást viseljen el kérdés vagy visszavágás nélkül.

Sátán megmutatja nekünk hogy nagyon fontosak vagyunk. Sokszor van hogy nem vághatunk vissza. Vannak emberek akik nagyobbak nálunk vagy több hatalmuk van, vagy felnőttek akik igazságtalanok. Sátán és a Démonok vigyáznak ránk és elintézik a nagy problémákat amiket még nem tudunk kezelni. Megmutatja nekünk hogyan tehetünk szert az elme hatalmára ami másoknak nincs meg, és hogyan használhatjuk ezt a hatalmat hogy megszerezzük az életünkben amit akarunk. Lehet pénzünk, szerelmünk, jó munkánk. A velünk rosszul bánó emberek meg lesznek büntetve.

Az élet nagyon kemény lehet. Mikor Sátánhoz fordulunk, ő jobbá és boldogabbá teszi az életünket. Ha többet akarsz tudni, olvasd végig az egész weboldalt. Van néhány ember aki Sátánistának nevezi magát, de valójában nem az. Ők nem hisznek Sátánban. Sátán nagyon is valóságos és tényleg létezik. A hatalmon lévők nem akarják hogy az emberek higgyenek Sátánban, mivel Sátán hatalmat ad az átlagembereknek, és ez nagy fenyegetést jelent számukra. Először meg kell ismerned Sátánt, és rá fogsz jönni hogy ő nagyon is valóságos.

A legtöbb felnőtt megpróbálja elhitetni a gyerekekkel hogy ők jobbak vagy tökéletesebbek. Ez hazugság. Lehet hogy többet tudnak nálad, de ettől függetlenül nagy hibákat követnek el, és sok dolog van amit nem tudnak. Viszont amíg 18 év alatt vagy, nem vagy szabad, és nincsenek is olyan jogaid mint a felnőtteknek. Mindenki aki gondoskodik rólad, például a szüleid vagy egy rokonod, nevelőszülőd, annak hatalma van feletted.

A keresztények keményen próbálják rákényszeríteni a gyerekekre és tizenévesekre a hitüket. Ez azért van mert a fiataloknak még nincs elég tudásuk és élettapasztalatuk, és ezt a keresztények tudják is. Nem engedik hogy mindkét oldalt vagy más vallásokat is megismerj. Irányítani akarják az elmédet. Nem akarják hogy a saját fejeddel gondolkodj. Sokuk bántotta és megalázta a gyermekeket mert a vallásuk ezt tanítja. Ha keresztény háztartásban élsz, vigyáznod kell mikor olyan vallásokat fedezel fel amikről a keresztényeknek azt tanítják hogy gyűlölni kell.

Hogy többet tudj Sátánról és a Démonjairól, először olvass el mindent ezen a weboldalon. Ha keresztényekkel élsz, jobb ha nincs semmilyen papírod vagy könyved amit megtalálhatnak és ami bajba keverhet, ezért célszerűbb az internetről olvasni. A közkönyvtáraknak gyakran vannak számítógépei amik biztonságosak, és senki nem tudja lenyomozni hogy milyen oldalakat látogattál. Vannak új szoftverek amik megmutatják a szülőknek vagy az iskolának hogy milyen oldalakat látogattál meg, és a jelszavakat is amiket a számítógépükön használtál. Lehet hogy van ilyen szoftverük, de nem mondják el neked. Ha biztos vagy benne hogy nincs ilyen nekik, mindig töröld az előzményeket és a cache-et, törölj minden oldalt amit nem akarod hogy tudják hogy meglátogattál. Ha a szüleid keresztények, több mint valószínű hogy nagyon megharagudnának rád ha rájönnének hogy érdeklődsz Sátán iránt.

Fordíts időt a tanulásra. Sátán nem erőlteti magát senkire. Rengeteg hazugság és történet kering amivel megpróbálják elrettenteni az embereket Sátántól. Ne hidd el ezeket. Jogod van saját magadnak kideríteni. Olvashatsz az inkvizícióról is, hogy rádöbbenj hány embert öltek meg a keresztények. Ez mind igaz, habár a keresztények megpróbálják titkolni. Ez történelmi tény. Csak ha elég tudásod van, akkor tudsz helyes döntéseket hozni. Fordíts elegendő időt a tanulásra, és ne hagyd hogy bárki nyomás alá helyezzen. Sok mostani döntésed és tetted kihat a későbbi életedre. Mielőtt döntesz, szabadulj meg az előítéleteidtől és tudj meg mindent a döntés tárgyáról. Ne hagyd hogy mások erőltessenek, és ne tegyél csak azért valamit mert mások azt teszik vagy egy csomó ember azt teszi. Akik Sátán oldalán állnak, azok mesterek, nem pedig rabszolgák. Sötét Áldást mindenkinek, és a legjobbakat a tanulás során. Reméljük csatlakoztok hozzánk.


Tanácsok tiniknek

Tanácsok tiniknek – Hogyan őrizd meg a magánéleted?
írta Salem Burke Főpap

Titoktartás
írta Maxine Dietrich Főpapnő

A Sátánizmusban nincsenek közvetítők
írta Maxine Dietrich Főpapnő

Sok tanács tiniknek, a szülőktől a meditációkig
írta Juan Liria Tisztelendő


A cikkek fordításai a már megszűnt Joy of Satan Magyar változat nevű oldalon voltak találhatóak.