A Nagy Rituálé

Az alábbiakban az egyik legerősebb rituálét teszem közzé.

Ez a Rituálé egy vészhelyzeti eljárás. Ha valaki olvassa a híreket, az tudja, hogy Izrael és Irán mindannyiunkat a 3. világháborúba készül rángatni. Hadd aludjanak az általuk készített ágyban, de nekünk meg kell tennünk, amit meg kell tennünk, hogy minket és az ártatlan embereket ne kelljen belerángatni ebbe.

Igen, ha ezek az események eszkalálódnak, sok ember fog meghalni. De azoknak, akiknek meg kell halniuk, azoknak kell meghalniuk, akik érintettek. Itt mindenki az Istenek védelmét fogja élvezni.

A prioritásaink ebben az őrületben, amit a világ tapasztal, a következőknek kell lenniük:

1. Maradjunk erősek és emelkedjünk fel, függetlenül a bekövetkező őrülettől. Maradjunk pozitívak és végezzük a meditációinkat. Nincs igazi negatívum számunkra ezekben az eseményekben.
2. Össze kell gyűlnünk, hogy mindenféleképpen megvédjük a JoS-t (pénzügyi, létbölcs, spirituális, a kollektívánkkal való kommunikációval, oktatjuk az embereket, mivel nagy kulturális szakadék van az ellenséggel szemben).
3. Meg kell csinálnunk a Rituálékat és más, az Istenek által adományozott dolgokat.

Utálom azt mondani, hogy ezek a groteszk események Izrael számára már-már a tiszta őrületbe sodorják az emberiséget. Ezért kell közzétennem ezt a Rituálét. Hosszúnak kell lennie, de ez egy egyszerű Rituálé. Mindenkinek ezt kell végeznie a menetrend mellett, legalább április 30-ig.

———

A Nagy Rituálé:

Mondd el a következő imát a Rituálé megnyitásaként. Ezután a Rituálé vibrációit csináljátok (ezek félkövér betűkkel lesznek írva), és a következő imákat mondjátok el, egyszer. Többre nem lesz szükség. Ez a Rituálé közvetlenül magától Beelzebultól származik.

Ez a Rituálé az Istenektől származik, és nem fogok részleteket felfedni róla, hadd értsék meg azok, akiknek van érzékük. Ez csak erre a nagyon különleges élet-halál helyzetre való, amibe az ellenség hoz minket. Ez az ár, amit az Istenek és az Emberiség elleni támadásaikért fizetnek.

Tegyétek ezt kíméletlenül és tiszta szívvel, mindannyian.

Nyitó ima:

Vibráld az AUM-ot egyszer:

“Te, aki uralkodsz az égen és a földön, te, aki sokféle néven, mint Zeusz és Baal, az emberiség Atyja. Kérünk téged ezen a napon, nyisd fel szemed és emelkedj le trónodról. Engedd, hogy Igazságod megérkezzen az emberi birodalomba, engedd, hogy meghallgassanak minket a legmagasabb szférában, mert a mi kérésünk nagy és súlyos szükségszerűség. Te dönts el mindent, hallgasd meg kérésünket az Igazságosságért.”

Ezután vibráld 1 alkalommal: “IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO, IAO,”

“Ég és föld Istenei, ti, akik megvéditek az emberiséget a rossz cselekedetektől és látni akarjátok fajunk gyarapodását, hozzátok minden ítéleteteket és minden figyelmeteket Izrael Nemzetére. Tartsátok ítélő tekinteteteket ezeken a gonosz lényeken, akik népirtást és vérontást próbálnak szítani az emberiségben. Távolítsátok el minden védelmüket, minden trükkjüket, vigyétek őket meztelenül az Istenek és a Démoni Seregek mennyei gyülekezete elé. Hagyjátok, hogy bűneiknek gátat szabjanak, és kizárólag rájuk hulljanak. Az emberi birodalom százszorosan fizesse meg nekik a fájdalmat és a nyomorúságot, amit az emberiségre, az ártatlan emberek és a jövőjük számára akarnak okozni”.

Ezután vibráld 1 alkalommal: AZACH NEMET GURUAVIM SALAM ECHET

“Ég és föld nagy Istenei, Sátán, Beelzebul, Astarte, Azazel, minden Istenek. Démonok és Istenek: kijelentjük nektek: Izrael Nemzete és népe nem a szent könyvek népe, nem Isten népe, nem a kiválasztottak, nem más, mint egy bűnszövetkezet. Legyen minden szerződés, amit kötöttek, semmis és üres, az egész ég és a föld lássa őket annak a szentségtelen lénynek, akik ők. Megsemmisítettük a Tórájukat és a hazugságműveiket. Legyenek képtelenek elrejtőzni, érvénytelenítsenek minden spirituális és anyagi védelmet, táplálékot és felhatalmazást. Omoljanak össze teljesen, maradéktalanul és a fellebbezés lehetősége nélkül, örökre.”

Ezután vibráld 1 alkalommal: IAO DIAS, IAKU AKHEBEKROM, NAZA ULIR.

“Drága Istenek, távolítsatok el minden spirituális, etikai és erkölcsi védelmet Izrael Nemzetéről és minden lakójáról. Zúduljanak rájuk bűneik és karmikus adósságaik, hogy százszorosára hozzák mindazt a fájdalmat és nyomorúságot, amit népirtó céljaikkal az emberiség ellen akarnak hozni. Térüljön vissza rájuk százszorosan az ártatlanok vére és minden cselszövésük. Legyenek támasz, segítség, támogatás nélkül, omoljanak össze saját maguk teremtette nyomorúságuk nyomorúságában.”

Ezután vibráld 1 alkalommal: ARES, AKSEDIM, NUAT TEFER SHALAT

“Drága Istenek, semmisítsétek meg és tegyétek nem létezővé a zsidó nép, rabbijaik és bárki nevében imádkozók minden varázslatát. Hazudnak nektek, Hatalmas Istenek. Soha nem tartoztak a mennyei gyülekezetbe, és a kezük tele van ártatlanok és gyengék vérével. Ők gonosz mániákusok rossz szándékkal, akik csak a saját céljaik érdekében akarják elpusztítani az emberiséget. Hadd omoljon össze minden, amit valaha is alkottak, és hulljon le rájuk a fájdalmas pusztulás és kétségbeesés nyilaiként, hadd omoljon rájuk minden, és aztán omoljon rájuk, mielőtt minden nemlétezővé válik, ugyanúgy, mint ők. Minden Izrael felé irányuló áldás váljon nagy átokká, amely a legbrutálisabb és legvégsőségesebb csapásokat fogja rájuk hívni. Mindazok, akik támogatják őket, váljanak az ellenségeikké, mert meglátják az igazi arcukat és azt, amik ők. Tapasztalják meg a haragot, a fájdalmat és a népirtást, amit aktívan terveznek és elkövetnek minden más emberi lény ellen. Legyetek hatalmasak és könyörtelenek igazságotokban, könyörgünk mindannyiótokhoz, Hatalmas Istenek”.

Ezután vibráld 1 alkalommal: ALGIZ AENAOS NAUM AHAT NEMEDTH

“Istenek és Démonok serege, védjétek meg népeteket és a bolygó spirituális népét minden csapástól, kártól, bukástól, fájdalomtól és nyomorúságtól. Legyetek fölöttünk, mivel mi vagyunk a ti teremtésetek, akik egy nagyobb eónt fogunk bevezetni ezeknek a rohadt izraeli és zsidó bűnözőknek a bukása után. Legyetek fölöttünk védelemként, könyörgünk és kérünk, hogy alázatosan és igazul cselekedjetek védelmünk érdekében.”

Ezután vibráld 1 alkalommal: IAHIM ZALAT KUBERA ZANADEL UHIL TAMAT

“Istenek Urai, mindannyian, akik az egekben uralkodtok, adjátok át minden áldásotokat, szereteteteket, gondoskodásotokat és jóságotokat, minden irgalmasságotokat és kegyes gondoskodásotokat a Joy of Satan népére. Mi vagyunk Isten igazi választott népe, akik az Istenek Igaz fiai és lányai vagyunk. Ürítsétek ki a világ gyülekezetét és minden hivatalát a hamis szélhámos zsidóktól, akik bűnözők és utálatosak, mert hazudtak és Isten és a Mennyei Rend bukását tervelték ki. Találd meg új otthonodat a tiszta és hamisítatlan szívű követőid körében, minket itt, a Joy of Satan-ben. Engedd, hogy a világ előbb elbukjon, majd gyógyultan felépüljön, megszabadulva a szentségtelen és istentelen ellenséges elkárhozott lelkek katasztrófájának betegségétől, fent és lent. Könyörgünk szerető és gondoskodó segítségedért és Ítéletedért”.

Vibráld egyszer az AUM-ot.

-A rituálé vége-