GYIK

  1. Ha Sátán és a Sátánizmus nem az, amit az ellenségek mondanak, akkor miért nevezzük őket így?
  2. A JoS oldal azt mondja … de máshol mást olvastam. Melyik az igaz?
  3. Miért vannak ellentmondások a JoS oldalán?
  4. Mit jelent a xian/xianity?
  5. Miben különbözik a Sátánizmus a kereszténységtől?
  6. Meg tudsz-e csinálni egy természetfeletti trükköt, vagy meg tudsz-e kérni egy Démont, hogy csináljon egy természetfeletti trükköt, hogy meggyőzzön engem arról, hogy a Sátánizmus igaz?
  7. Követhetem-e a Spirituális Sátánizmust meditáció nélkül?
  8. Miért igényel a Spirituális Sátánizmus több erőfeszítést és gyakorlatot, és miért bonyolultabb, mint más vallások?
  9. Visszafordíthatom-e a Beavatási szertartást?
  10. Ha Jézus fiktív, miért mondunk le róla a Beavatási szertartás során?
  11. Hogyan imádkozom a Sátánizmusban?
  12. Zsidó vagyok?
  13. Megcsináltam a Beavatási rituálét, de valamit elfelejtettem/elírtam/nem rajzoltam elég vért/nem égettem el teljesen a papírt. Meg kell ismételnem?
  14. Mi a szám, ami az egyes rúnákhoz kapcsolódik?
  15. Ez valamiféle szekta?
  16. Honnan tudod, hogy Sátán nem csap be téged?
  17. A gazdag hírességek Sátánisták?
  18. Ha a Sátánizmus nem gonosz, akkor miért van piros-feketével írva az oldal, és miért használnak gonosznak tűnő szimbólumokat? (itt a Joy of Satan főoldaláról van szó. – a szerk.)
  19. Hogyan programozhatom le magam a kereszténységről?
  20. Hogyan találkozhatok más Sátánistákkal?
  21. Hogyan találok mentort?
  22. Mennyi időbe telik az asztrális érzékeim megnyitása?
  23. Használhatok wicca mágiát? Működni fog?
  24. Miért vannak olyan erős boszorkányok vagy asztrálisan nyitott emberek, akik nem meditálnak vagy nem erősítik meg a lelküket?
  25. Ti nácik vagytok?
  26. Használhatom az oldalon található mágikus/meditációs technikákat anélkül, hogy Spirituális Sátánistává válnék?
  27. A szüleim rájöttek, hogy Sátánista vagyok. Mit kellene tennem?
  28. Sátán teremtette az univerzumot?
  29. Ki teremtette Sátánt?
  30. Sátán Mindenható?
  31. Létezik-e a keresztény isten?
  32. A honlap szerint, amikor megidézek egy Démont, valamit fel kell ajánlanom cserébe. Mit kellene felajánlanom?
  33. Mi az a “rituálé”, amelyet a JoS-on az Inkubusz/Szukkubusz oldalon említenek?
  34. Ha a kereszténység zsidó, akkor mi a helyzet a Jelenések könyvének “Sátán zsinagógája” részével vagy a Talmud keresztényellenes részeivel?
  35. Mi történik, ha befejezed a Magnum Opus-t?
  36. Lehet mantrákat vibrálni az elmémben?
  37. Hogyan gyakorolhatom a Spirituális Sátánizmust anélkül, hogy a szüleim rájönnének?
  1. Ha Sátán és a Sátánizmus nem az, amit az ellenségek mondanak, akkor miért nevezzük őket így?

Engedd meg, hogy én is megkérdezzem cserébe: Ha a honlapon vagy a fórumon nem szerepelne a Sátán vagy a Sátánizmus szó, mennyi az esélye, hogy megtalálnád? Nyugodtan feltételezhetem, hogy azért találtad meg, mert rákerestél “Sátánnal” vagy a “Sátánizmussal” vagy bármilyen kapcsolódó dologra, vagy másoktól hallottad, hogy a Sátánizmus nem is olyan rossz, mint ahogy az emberek gondolják. Lásd: Ha az oldal teljesen elkerülné ezeket a szavakat, akkor is homályos lenne. Hányan hallottak már az Enkiről? Gondolom, csak a Sumér mitológia rajongók vagy az akadémikusok. A legtöbb normális embernek fogalma sincs róla, hogy ki ő.

Vannak más okok is. Ha kerülnénk ezeket a neveket, akkor csak pszichológiai propagandaeszközként használnák őket a keresztények és a pszichopaták, akik Sátán nevében követnek el atrocitásokat. Azzal, hogy visszaköveteljük őket, csökkentjük azt a hatalmat, amellyel ezek a negatív töltésű szavak rendelkeznek, és amelyet Sátán ellenségei használhatnak. Megnehezítik, hogy egy keresztény lelkész “Sátánt” hibáztassa bármi történjék is a világban, vagy hogy valakit, akivel nem ért egyet, “Sátánistának” nevezzen. Megállítjuk ezeket a pszichopatákat is, akik megsértik Sátánt azzal, hogy olyan dolgokat tesznek, amit ő utál. Rengeteg olyan ember volt itt, aki rosszul gondolkodott Sátánról, és miután elolvasták a JoS oldalát, megtudták az igazságot, és elfordultak azoktól a szörnyű ellenséges hazugságoktól.

Egy másik ok: Ha kerülnénk ezeket a neveket, csak a politikailag korrekt hippiket, New Age-seket és Wiccákat vonzanánk. Ezek az emberek a legalkalmatlanabbak a Sátánizmusra, és a “Sátánizmus” név erőteljesen kifejezi, hogy ellenállunk és harcolunk az ellenséges hazugságok ellen, nem csak hippik vagyunk, akik mindenkit szeretnek.

Ha a keresztény programozást az elmédben úgy kerülöd el, hogy Sátán nevet kerülöd, az csak ront rajta, és ez a programozás valahol máshol fog bekúszni, és ijesztő élményeket okoz neked. Az egyetlen módja annak, hogy eltávolítsd, ha megváltoztatod a Sátán és a Sátánizmus nevek megítélését, és pozitív dolgokkal társítod őket. Így a keresztény programozás teljesen semmissé válik.

  1. A JoS oldal azt mondja … de máshol mást olvastam. Melyik az igaz?

A legtöbb más forrásból származó információ el van torzítva. A JoS pontosabb, mert Sátán és maguk a Démonok irányítása alatt jött létre, kombinálva a könyvekből származó kutatásokkal.

  1. Miért vannak ellentmondások a JoS oldalán?

Mert egyes részek elavultak, és ellentmondanak az újabb részeken található információknak. Az oldal alján feltüntetett évszám alapján könnyen látható, hogy melyik rész régebbi.

  1. Mit jelent a xian/xianity kifejezés?

Keresztény/kereszténység, mint ahogy az Xmas=karácsony. Jézus fiktív, tehát “X”.

  1. Miben különbözik a Sátánizmus a kereszténységtől?

Ez nem egy komoly kérdés annak, aki ténylegesen tanulmányozta, hogy mi a Spirituális Sátánizmus. De vannak emberek (általában ateisták), akik mégis felteszik ezt a kérdést valahogy.

A Spirituális Sátánizmus és a kereszténység a szó szoros értelmében ellentétes:

  1. A kereszténység a vak hitről szól. A Sátánizmus a gyakorlatról és a tudásról szól.
    – A kereszténység mindent megtilt az ” Okkultizmusból”. A keresztényeknek fogalmuk sincs arról, hogy mik azok a csakrák, energiamunkák, mantrák, planéta négyzetek és mágia, csak vakon imádkoznak vagy tanulmányozzák a bibliájukat. A Sátánizmus az okkult erők kifejlesztéséről és használatáról szól. A Sátánisták az általam említett dolgok mindegyikét használják.
    – A kereszténység erősen terhelt a bűntudattal és a félelemmel, és az örökös bűnbánattal és sajnálkozással. A Sátánizmus teljesen elfogad téged olyannak, amilyen vagy, és nem mondja, hogy bűnös vagy, csak azért, mert megszülettél.
    – A kereszténységben, ha nem vagy keresztény, a halálod után örökké kínozni fognak. A Sátánizmusban nincs ilyen fogalom. Ha meghalsz, a Duatba mész, majd reinkarnálódsz. Az örök kínzás olyan szörnyű dolog, és elgondolkodtat, hogy milyen jóindulatú isten nézné ezt el, vagy milyen pszichopata ember találta ki ezt a koncepciót.
    – A kereszténységben a megváltás az eredendő bűntől való megszabadulás. A Sátánizmusban nincs szükséged arra, hogy “megmenekülj”, mert nem fenyeget semmi. Azért dolgozol, hogy elérd a szellemi és fizikai tökéletességet és a halhatatlanságot, befejezd a Magnum Opus-t.
    – A keresztény erkölcs a rabszolgamorál. A másik orcát is odafordítani, ellenállni a nem gonosznak, sajnálni, megalázkodni, mint egy rabszolga, követni a csordát és birkának lenni. A Sátánizmus az Ősi Pogány főmorált követi: erősnek lenni, hatalmasnak lenni, senkitől sem tűrni a szart, a tökéletességért dolgozni, saját magadnak gondolkodni és saját magadnak ítélni.
  1. Meg tudsz-e csinálni egy természetfeletti trükköt, vagy meg tudsz-e kérni egy Démont, hogy csináljon egy természetfeletti trükköt, hogy meggyőzzön engem arról, hogy a Sátánizmus igaz?

Egy másik népszerű ateista kérdés. Rövid válasz: Nem.

Még ha meg is győznénk téged arról, hogy ez igaz, akkor sem lenne biztos, hogy utána dolgoznál a lelkeden. Láthatod, hogy a Sátánizmus nem egy olyan vallás, amelyben valami csodát teszünk neked, hogy aztán ülj a seggeden és vakon higgy, és utána ne csinálj semmit, ha “meggyőztünk”. Ez nem egy lusta vallás, mint a kereszténység. De, azok az emberek, akik alkalmasak a Sátánizmusra, maguk fognak dolgozni a “bizonyítékért”, és nem lustán kérik azt. Azok, akik nem tesznek semmit, csak bizonyítékot kérnek másoktól, pontosan ugyanilyen lusta gondolkodásmóddal fognak rendelkezni, amikor “meggyőzik” őket.

Ez tiszteletlenség a Démonokkal szemben is, akik annyira elfoglalt lények, és nincs idejük arra, hogy hülyeségeket csináljanak, hogy meggyőzzenek valakit.

  1. Követhetem-e a Spirituális Sátánizmust meditáció nélkül?

Ha ezt a kérdést felteszed, akkor lehet, hogy rossz elképzelésed van a Sátánizmusról. Mit gondolsz, miről szól a Spirituális Sátánizmus? Úgy gondolod, hogy ez egy olyan vallás, mint a kereszténység?

A Spirituális Sátánizmus a lelked átalakításáról és megerősítéséről szól Sátán vezetésével. Ennek fő módja az erőmeditációk. Ha nem meditálsz, nem jutsz messzire, és nem éred el a Spirituális Sátánizmus fő célját.

  1. Miért igényel a Spirituális Sátánizmus több erőfeszítést és gyakorlatot, és miért bonyolultabb, mint más vallások?

A nagy eredményekhez mindig tanulásra, erőfeszítésre és munkára van szükség. Mindig. Más lusta vallások, mint a kereszténység, egyáltalán nem fognak segíteni a lelked előrehaladásában. Csak a vak hit nem segít előbbre jutni semmiben. Továbbra is egy rabszolgasorba taszított birka maradsz.

  1. Visszafordíthatom a Beavatási szertartást?

Nem. A szentelés egy állandó dolog. Ha el akarod hagyni a Sátánizmust, nagyon egyszerű: csak hagyd abba a gyakorlását. Sátán békén fog hagyni téged, ha te is békén hagyod őt.

Igen, tudom, hogy az oldalon azt írják, hogy néhányan elvégezték a fordított rituálét, és Sátán elhagyta őket. De nincs olyan “fordított rituálé”, amit bárki meg tudna neked mondani, hogy hogyan csináld. Ezek az emberek kitalálták a saját rituáléjukat.

  1. Ha Jézus fiktív, miért mondunk le róla a Beavatási szertartásban?

Mert a “Jézus” karaktere még mindig pszichológiai befolyással van az emberek elméjére. A nyugati országokban élő legtöbb embert születése óta a kereszténység és a “Jézus” karaktere programozza, és a róla való lemondás jót tesz annak a befolyásnak a feloldására, amit az elmében gyakorol.

  1. Hogyan imádkozom a Sátánizmusban?

Az “ima” a Sátánizmusban a következő dolgok bármelyikét jelentheti:

  1. Kommunikáció Sátánnal
    Használhatsz rituálékat vagy meditálhatsz a pecsétjén, miközben mentálisan küldesz neki “üzenetet”. A fejlett emberek telepatikusan kommunikálnak, és nincs szükségük egyikre sem.
  2. Valaminek a valóságban való manifesztálása
    A mágikus munkák segítenek ebben. Démont is megidézhetsz, ha valami összetettebb dologról van szó.
  3. Spirituális segítségnyújtás egy beteg vagy segítségre szoruló személynek.
    Ezt úgy tehetjük meg, hogy energiát küldünk nekik.
  1. Zsidó vagyok?

Ha meg kell kérdezned, 99,99%-os valószínűséggel nem vagy az. Sokan, amikor a zsidókról tanulnak, attól tartanak, hogy ők maguk is azok lehetnek. Nem kell aggódnod, egy zsidó valószínűleg a zsidó pszichológiát használná, és egyáltalán nem gondolna a zsidó részre. A zsidóknak nagyon kevés az önismeretük és az önkritikájuk. Ezért gyakran képmutatók, ugyanazért hibáztatják az ellenségeiket, amit ők maguk is tesznek… A nagyobb orr nem feltétlenül jelenti azt, hogy zsidó vagy.

  1. Elvégeztem a Beavatási szertartást, de valamit elfelejtettem/elírtam/nem rajzoltam elég vért/nem égettem el teljesen a papírt. Meg kell ismételnem?

Nagyon ritka, hogy egy Sátánista tökéletesen végzi el a szertartást. Majdnem mindenkivel történik valami ilyesmi, amikor elvégzi a rituálét. Nem kell aggódnod. Megcsináltad a rituálét, és szándékodban állt elvégezni. Gratulálok! Most már hivatalosan is SS vagy. Lépj tovább, felejtsd el a rituálét, és kezdj el tanulni és megerősödni.

  1. Mi a szám, ami az egyes rúnákhoz kapcsolódik?

Ez megegyezik azzal a sorrenddel, amelyben a rúnák oldalán szerepelnek. Fehu az #1, Üruz a #2, stb…

  1. Ez valamiféle szekta?

Nevetséges, hogy bárki ezt gondolja. Nem kell találkoznod senkivel, gyakorolhatsz otthonodban is, senki nem kér pénzt, itt nincs zárt tagság, mint más csoportokban, ahhoz, hogy taggá válj, csak annyit kell tenned, hogy létrehozol itt egy névtelen fiókot (ha még csak meg is próbálod a személyes adataidat itt közzétenni, a moderátorok a biztonságod érdekében törölni fogják), bármikor szabadon távozhatsz, amikor csak akarsz, és senki nem kényszerít vagy kényszerít (ez lehetetlen, mert csak annyit kell tenned, hogy kijelentkezel erről az oldalról, és soha többé nem látogatsz ide, és abbahagyod az SS dolgok gyakorlását), és a “vezető” soha nem kéri, hogy elismerjék, sőt, “imádják” (még amikor az emberek megköszönték neki, mindig azt válaszolta: “Ne nekem köszönd, hanem Sátánnak. Én csak egy átlagos ember vagyok”). Teljesen idiótának kell lenni ahhoz, hogy mindezek ismeretében még mindig azt higgye az ember, hogy ez valamiféle szekta!

  1. Honnan tudod, hogy Sátán nem csap be téged?

Mert ő az, aki elhozza ezt az egész spirituális tudást, hogy mi használhassuk és eloszlassuk a megtévesztést. Az a személy, aki felemelte a kundalinijét, “megnyitotta az elméjét”, és képes meglátni az igazságot a dolgokról, így többé nem lehet megtéveszteni. A Sátánizmus alapja a Kundalininek a felemelése és lelkünk spirituális átalakítása. Sátán nem fél ettől a tudástól, mert nincs mit rejtegetnie. Ellentétben néhány más “vallással”, amelyek vak hitet követelnek meg és tiltanak mindent, ami “okkult”, azzal, hogy elijesztik az embereket tőle…

  1. A gazdag hírességek Sátánisták?

Nem, csak néha használnak Sátáni szimbólumokat a sokkhatás kedvéért. Ha igazi Sátánisták lennének, gondolod, hogy az ellenség, aki mindent irányít és mindenhol a kereszténységet erőlteti, megengedné nekik, hogy gazdagok legyenek? Beszélt-e valaha bármelyikük pozitív módon a Spirituális Sátánizmusról vagy népszerűsítette-e azt, és tisztázta-e, hogy a Sátánizmus nem rossz?

  1. Ha a Sátánizmus nem gonosz, akkor miért van az oldal vörössel és feketével írva, és miért használ gonosznak tűnő szimbólumokat?

Mert ezek a színek és szimbólumok nem “gonoszak”. Az ellenséges propaganda és a róluk szóló hazugságok az igazán gonoszak. Egy olyan ember, aki nem keresztény országban él és nem hallott a kereszténységről, soha nem fogja azt gondolni, hogy ezek közül bármelyik is “gonosz”.

Ha tényleg azt hiszed, hogy ezek gonoszak, akkor le kell programoznod magad a kereszténységről. Ezzel el is érkeztünk a következő kérdéshez:

  1. Hogyan programozhatom le magam a kereszténységről?

Egy tagunk írt erről egy kiváló bejegyzést. (az említett cikk fordítás alatt. – a szerk.)

  1. Hogyan találkozhatok más Sátánistákkal?

Nem tanácsos az interneten keresztül találkozni másokkal, mert nem tudhatod, hogy kik találkoznak. Sok beszivárgó, ADL-ügynök és szövetségi csaló leselkedik itt. Megbízható tagok nem fognak csak úgy találkozni egy új emberrel, mert az is lehet egy csaló vagy beszivárgó (nem mondom, hogy biztosan az). Vannak emberek, akik már találkoztak másokkal, ezek általában tapasztalt és megbízható Sátánisták, akik már több mint egy éve kommunikálnak e-mailben, majd úgy döntöttek, hogy fizikailag is találkoznak. Ez általában így szokott történni.

  1. Hogyan találok mentort?

Ezzel ugyanazok a problémák vannak, mint az előző kérdéssel. Ráadásul tényleg nincsenek mentorok. Olvass és tanulj egyedül, kezdj el gyakorolni, és ha bármilyen kérdésed van, tedd fel itt a fórumokon.

  1. Mennyi időbe telik az asztrális érzékek megnyitása?

Nincs meghatározott idő. Az emberek az asztrális nyitottság különböző szintjével kezdenek, az előző életeikben szerzett tapasztalataik alapján. Egyesek asztrálisan nyitottnak születnek, másoknak évekbe telik, másnak pedig mindössze 3 napra van szüksége.

  1. Használhatok wicca mágiát? Működni fog?

A wicca mágia sokkal gyengébb. Mindössze annyit tesznek, hogy elszavalnak vagy elkántálnak valami vacak verset, megszórnak néhány füstölőt és táncolnak, azt gondolván, hogy ez egy erős varázslat. Teljesen gusztustalan.

  1. Miért vannak olyan erős boszorkányok vagy asztrálisan nyitott emberek, akik nem meditálnak vagy nem erősítik meg a lelküket?

Mert előző életeikben megerősítették a lelküket. Senki nem lehet hatalma munka nélkül, sem ebben az életben, sem előző életekben. Vannak olyan Hagyományos Boszorkányok is, akik erejüket öröklés útján adják át gyermekeiknek. Ezeket nevezik örökletes boszorkányoknak. Ha spirituálisan erős nő vagy, és gyermeked születik, a gyermeked spirituálisan erősebb lesz a szokásosnál.

  1. Ti nácik vagytok?

A helyes kifejezés a Nemzetiszocialisták. A “náci” egy német zsidó által kitalált szó, hogy kigúnyolja a Nemzetiszocialistákat. Úgy látom, hogy az, ahogyan ezt a kérdést felteszed, azt mutatja, hogy a zsidó propagandán alapuló félreértéseid vannak azzal kapcsolatban, hogy mi is a nemzetiszocializmus. Van néhány itt linkelt weboldal, amit elolvashatsz róla. (Vagy az oldal Sátáni Tudástár menüpontjában az NS szekciója alatt. -A szerk.)

  1. Használhatom-e az oldalon található mágikus/meditációs technikákat anélkül, hogy Spirituális Sátánistává válnék?

Csinálhatsz néhány alacsony szintű dolgot. De ne feledd! Ez a tudás Sátántól származik. Nem fogsz nagyon messzire jutni, ha nem állsz Sátán védelme és vezetése alatt, mivel Sátán ellenségei nagyon gyűlölik azokat az embereket, akik spirituálisan erőssé válnak, ezért támadják őket.

Ha felteszed ezt a kérdést, az azt mutatja, hogy talán még mindig hiszel néhány ellenséges hazugságban Sátánról és a Sátánizmusról. El kell olvasnod a JoS oldalt és a Kereszténység leleplezése című oldalt is, hogy leprogramozd magad az ellenséges hazugságokról. A Spirituális Sátánizmusban nincs semmi rossz vagy gonosz.

  1. A szüleim rájöttek, hogy Sátánista vagyok. Mit kellene tennem?
    Tegyél meg mindent, hogy leszoktasd őket rólad. Hazudj nekik, hogy “megtértél” és újra keresztény lettél.
  2. Sátán teremtette a világegyetemet?

Nem, Sátán nem olyan öreg és nem olyan hatalmas, hogy az egész világegyetemet megalkotta volna. Egyetlen lény sem az.

  1. Ki teremtette Sátánt?

A szülei szexeltek, és ő is úgy született, mint az emberek.

  1. Sátán mindenható?

Nem. Egyetlen lény sem mindenható. Ne értsen félre, Sátán őrülten hatalmas egy emberi lényhez képest. De a hatalmának vannak határai.

  1. Létezik a keresztény Isten?

Igen is és nem is. Nem úgy létezik, mint egy mindenütt jelenlévő, mindenható lény, aki megteremtette a világegyetemet. Ez csak rosszindulatú ellenséges földönkívüliek, például Reptiliánok és Szürkék kollektívája. Sokan, akik a “keresztény istent” közvetítik, csúnya idegen lényekre hivatkoznak.

  1. A honlap szerint, amikor megidézek egy Démont, valamit fel kell ajánlanom cserébe. Mit kellene felajánlanom?

A kérdésre szó szerint válaszoltak pontosan ugyanazon az idézési oldalon, ahol megemlítik, hogy fel kell ajánlani valamit a Démonnak, mégis az emberek újra és újra felteszik ezt a kérdést. Ha ezt a kérdést teszed fel, akkor el kell olvasnod az oldal többi részét is, és nem csak az idézésnél kell megállnod. Tipp: a válasz ugyanazon az oldalon a végétől számított harmadik bekezdésben található.

  1. Mi az a “rituálé”, amelyet a JoS Inkubusz/Szukkubusz oldalán említenek?

Amikor a “rituálé” szót említik anélkül, hogy tisztáznák a típusát, az mindig a Standard Rituáléra utal.

  1. Ha a kereszténység zsidó, akkor mi a helyzet a Jelenések könyvének “Sátán zsinagógája” részével vagy a Talmud keresztényellenes részeivel?

A “Sátán zsinagógája” rész teljesen ki van ragadva a szövegkörnyezetből. Még a Wikipédia oldala is megcáfolja:

A Wikipédia azt írta: “Széles körben elfogadott, hogy a hitetlen zsidók egy konkrét csoportjára utal, akik ellenezték Jézust. A verset gyakran használják az összes zsidó vagy a modern zsidók bizonyos alcsoportjai elleni gyűlölet igazolására, amit az akadémiai tudósok általában úgy tekintenek, hogy nem ismerik a bibliai kontextust és azt a tényt, hogy Jézus és a Jelenések könyvének feltételezett szerzője zsidók voltak.
A zsidók, akik a Talmudot írták, nem nagyon szerették a kereszténységet. Nem azért, mert a kereszténység valahogyan “nemzsidó”, hanem
mert a középkorban voltak tényleges buta zsidók, akik áttértek a kereszténységre. A kereszténység állítólag a “gójok” rabszolgaságának vallása, nem pedig maga a zsidóságé, ezért a zsidók meg akarták védeni magukat attól, hogy áttérjenek erre a rabszolga vallásra.”

10000-es szintű faszkalapnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, hogy a judaizmus egy olyan mellékága, amelynek szent könyveit zsidók írták, amelynek főbb eseményei Izraelben történtek, amelynek történelme tele van zsidó pápákkal és napjainkban Izrael legnagyobb támogatója és finanszírozója, amely tömegesen gyilkolt Pogány/Dzsentil embereket és ősi könyvtárakat pusztított el, amely arra tanít, hogy legyél rabszolga és fordítsd oda a másik orcádat, amely azt mondja neked, hogy bűnös vagy, mert “gójnak” születtél és meg kell térned, különben a Nagy Zsidó örökké kínozni fog a tűz tavában, és amely megpróbál elijeszteni attól, hogy okkult tudást szerezz, spirituálisan erős legyél és fekete mágiát használj a zsidók ellen, az valahogy antiszemita és fenyegetést jelent a zsidókra.

  1. Mi történik, amikor befejezem a Magnum Opus-t?

Fizikailag és spirituálisan halhatatlanná válsz, és visszafordítod az öregedést. Vannak, akik azt mondják, hogy meghalsz és Démonként reinkarnálódsz a Duat-on, de ez teljes téves információ. A tökéletességed a Földön lesz, és nem fogsz meghalni.

  1. Tudok-e mantrákat vibrálni az elmémben?

Igen. A mentális vibrálás hatékonyabb, ha az elméd fejlettebb, ezért ha új vagy, jobb, ha szóban vibrálod a mantrákat.

  1. Hogyan gyakorolhatom a Spirituális Sátánizmust anélkül, hogy a szüleim rájönnének?

Soha ne hagyj szem előtt semmilyen, a Spirituális Sátánizmussal kapcsolatos fizikai tárgyat, például naplót. Mindent az elmédben és az asztrális templomodban végezz. Gyakorolhatod az erőmeditációt, amikor a szüleid alszanak, vagy ébredj fel előttük. Az erőmeditációt könnyű elrejteni, mivel úgy tehetsz, mintha aludnál vagy gondolkodnál.

Ha a szüleid ellenőrzik a számítógépedet vagy a telefonodat, használd a Chrome böngésződ inkognitó módját (más böngészőkben is van ilyen, de máshogy hívják, például “privát mód” vagy “InPrivate”) a JoS oldal és a fórumok látogatásához (ez a mód nem hagy előzményeket vagy sütiket a böngésződben, így a szüleid nem láthatják, hogy meglátogattad őket). Töröld a telefonodra vagy számítógépedre letöltött minden Sátánista dokumentumot is, miután elolvastad őket.