Spirituális félreértések: Mik a forrásai?

Mielőtt azt gondolnád, hogy a fent említett cím bizarr vagy ostoba, valójában ez egy furcsa tévhit [sok más mellett], amely Platón, Arisztotelész és más nagy filozófusok szövegeinek félreolvasásából ered.

Nemrégiben egy másik témát olvastam Thotról [akinek hamarosan érkezik a Rituáléja]. A feminista író azt próbálta mondani, hogy “Seshatot a későbbi Egyiptomban saját istennőjéből aláaknázták, hogy csak Thoth felesége legyen”. Nyilvánvaló, hogy az ő agya még mindig megragadt abban, hogy egy Isten feleségének lenni és egy Istennel egyenrangú partneri viszonyban lenni, lefokozás. A pszichológiai problémáktól bűzlő egész elemzés az, ami őrületet és gyűlöletet szül az ókori civilizációk iránt.

A spirituális allegóriában egy Isten felesége lényegében ugyanaz a főerő a női természetében, és ők megfelelnek a kiegyensúlyozott kettősségnek. Az olyan társadalmi dinamikát mutató elképzelések, mint a fentiek, nem léteztek az ősi emberek számára. Nem volt szükségük minderre az őrületre, hogy megfigyeljék az életüket.

Ennek oka az, hogy az emberek, akik ezeket a szövegeket olvasták a legtöbb esetben:

  1. Hibásan lefordított tartalmak olvasása
  2. A fordítók nem beavatottak, így fogalmuk sincs arról, hogy mi történik a szövegekben.
  3. Bár fogalmuk sincs, mégis lefordítják ezeket a szövegeket.
  4. Amikor fordítanak, a fordításba beleviszik a saját korrupt ostobaságaikat, amelyek a társadalmi igazságosság harcosi elméjükből, vagy bármilyen mai szemétből származnak, a fordításba.
  5. A zsidók is olajat öntenek a tűzre, szörnyszülötteket és nagy félreértéseket csinálnak. A zsidó nép gyűlölete nagyon is nyilvánvaló mindenben, amihez hozzányúltak a korábbi civilizációkból. Ahogyan a Démonokat gyalázzák, úgy gyalázzák az Istenek által teremtett társadalmakat is, mindig megpróbálják őket primitívnek és gonosznak beállítani.
  6. Bármelyik szöveg valóságának teljes megértésének teljes hiánya, és az, hogy mennyire mélyrehatóak, csak gyalázkodáshoz vezethet, szándékosan vagy céltalanul.
  7. Pszichológiai problémák, amelyek perverziót okoznak, hogy ők maguk bizonyítsák “pontjaikat”, mint például egy nem elfojtása és az igényük, hogy más, általuk állandósítani kívánt ostobaságokat állandósítsanak.

A fentiek együttes eredményeként az ember olvasni fog néhány nagyon gyakori mítoszt, amelyek nincsenek összhangban a valósággal, mint például:

“Platón vitatkozott Szókratésszel”, “Szókratész gyűlölte Homéroszt!”, “Arisztotelész a fizikai világról szólt, Platón pedig elmaradott volt, és azt nézte, ami nem létezik, a mennyei világokat” és más hasonló dolgok.

Képzeljétek el az itteni hülyeséget, miután több mint 10 éve együtt vagyok HPS Maxine-nal, ha én kibővítem egy témát, amit ő kommentált, egy adott kontextusban, az ember rögtön visszatér, és azt mondja, hogy “nem értek egyet”. Nem, én sehol nem értek egyet, én csak kifejtem. Ez csak egy példa.

Persze a nyugati akadémia, tele fertőzött zsidókkal, túlzott arroganciával és nulla spirituális tudással, mindig készen áll arra, hogy ezeket a mítoszokat állandósítsa, hogy a modern MIT egyetemek, ahol a “We Wuz Kangz”-ot hallgatod, “Nagyszerűnek” tűnjenek az ókori görög világ ezen mega elméihez képest.

Közben, amikor zsidó könyveket nyitnak ki, és népirtásról szóló kijelentéseket találnak mindenkiről, kivéve a zsidókról, elkezdenek végtelen magyarázatokat kitalálni a földgömb méretére, hogy lényegében azt mondják, hogy “nem az van benne, amit ír”, “ez nem igaz”, “ezt még sosem láttam” és így tovább. Ugyanezt teszik az iszlámmal kapcsolatban is, annak ellenére, hogy a szó szerinti életkörülményeket megfigyelve most is ezeken a helyeken, az e rendszerek által uralt helyeken.

Észrevettem néhány valóban őszinte esetet is [nagyon keveset], akik megemlítenek néhány információt, ami igaz, de amikor komolyan szembesülnek a fenti programok erőszakosságával, beadják a derekukat. A “bátorságukat” aztán az Ősi kultúrákon vezetik le, akik százszor toleránsabbak voltak pl. a nőkkel szemben, mint a mai halálkultuszok.

A fentiek és még sok más dolog, amit az összes ilyen szövegben olvashatsz, mind hazugság. Még több hazugság létezik a nők helyzetét illetően, vagy az ókori civilizációk sok más normájában. Például az ókori görög és az ottani szövegek mindegyike erősen kódolt. Ezek filozófiai szövegek, amelyeket más nagyon fejlett filozófusok számára szántak – azaz 20 évnyi képzésre van szükség a rendszereikben ahhoz, hogy megértsd, mit jelentenek.

Abban a korban élünk, amikor Szókratész leírta az egyik párbeszédében, hogy “sokan bölcsnek fognak tűnni, de senki sem lesz bölcs”. Most, a ChatGPT-vel és az információkhoz való teljes hozzáféréssel sokan csak egy könyvet csapnak le, állandósítanak egy korrupciót, majd ezt “tudásnak” nevezik, pedig ez csak dezinformáció.

A fordítások többnyire teljes mértékben baromságok.

A maszlag tetején olyan kivetítések, mint “Apu egyszer gonosz volt velem, amikor 5 éves voltam és nem mentem terápiára emiatt, mert szeretem az áldozati státuszt, tehát minden férfi gonosz”, “Az ókori görögök gonosz emberek voltak, háborúkat vívtak”, ” A nők rabszolgák voltak az ókori Kreekz Zozietyben, mert rabszolgává tették a waifumat most ez a tradicionalizmus!” és egyéb ajvé érveket dobálnak folyamatosan az ősi népekre, elsősorban olyan forrásokból, amelyek feminista, retardált, műveletlen, vagy összességében szemét.

Ami a spirituális anyag megértéséhez szükséges, az a következő:

1. Egy világos spirituális nevelés, a manapság keringő irodalmi szemét nagy része nélkül.
2. Épeszű elme, társadalmi igazságosság, feminizmus, áltradicionalizmus és az elszenvedett lelki sérülések miatti állandó “bizonyítási kényszer” nélkül.
3. Sok türelem.
4. Annak megértése, hogy ezek az emberek a szó szoros értelmében mindannyian az Istenek alatt sorakoztak fel, és kicsinyes megosztottság nem létezett.
5. Akkoriban a tudás, a kutatás és a nyitottság nyitott légköre uralkodott. Az emberek szabadon kifejthették szakértői véleményüket és beszélgethettek róluk. Egy beszélgetés elolvasása, ahol oda-vissza járnak egy téma artikulálása érdekében, nem jelenti azt, hogy “vitatkoznak”.
6. A fentiekhez hasonló gondolkodásmódnak kell léteznie a Spirituális tudás megközelítéséhez, és ha valaki tele van komplexusokkal, akkor nem tudja tisztán elsajátítani a tudást.

Nem vagyok hajlandó leülni és elmagyarázni, hogy mennyi hazugság van mindezekben a felfogásokban. Csak legyetek tisztában azzal, hogy azért megyek végig ezeken a szövegeken a Donor PDF-jén, vagy azért közlöm ezeket veletek, mert semmi közük sincs ezekhez az állításokhoz.

Ez az Igaz Tudáshoz vezető út.

Azok, akik ismerik az ösvényt azáltal, hogy ténylegesen járják azt, nagyon jól értik, hogy mire gondolok itt; ez a különbség a beavatott és a nem beavatott között, nem is beszélve a spirituális tudás támadójáról.

A cikk forrása: https://ancient-forums.com/index.php?threads/spiritual-misunderstandings-what-are-the-sources.93798/

A cikket írta: HP Hooded Cobra 666