Emberiség 2021-2030: Rabszolgák lesztek, amíg fel nem lázadtok

A közelmúltban Hollandiában és Ausztriában történt események nyíltan megmagyarázzák mindenkinek, hogy az egész “70%-os oltás a nyájimmunitás érdekében” csak egy átverés volt.

A zsidók addig nem lesznek elégedettek, amíg ez nem lesz 100%-os, minden szabadságotok örökre elveszik, és ezután meg nem ellenőrzött oltásokat fognak veletek végeztetni egy nem ellenőrzött időn keresztül, ismétlődően. Hogy ez mikor fog véget érni, azt pusztán az fogja eldönteni, hogy ők mikor döntenek úgy, hogy abbahagyják.

A bolygókat látva, nem látom, hogy ez 2024 előtt lecsillapodna, ami körülbelül az az év, amikor az erre adott reakciók, talán a tömeges halálesetek vagy a szabadságjogok elvétele miatt, bekövetkeznek. A harc folyamatos lesz. Egy dolog biztos: rabszolgák lesztek, amíg nem döntötök a lázadás mellett.

A JoS nem hangsúlyozza, és nem is állíthatjuk nyíltan, hogy “fizikai forradalomról” vagy “erőszakról” van szó. Ez közismert tény. Mi a társadalom és az emberiség spirituális és intellektuális, információ alapú átalakításán keresztül akarunk értelmes változást.

Mégis, ahogy a dolgok hozzák, erőszak és vérontás lesz az egész világon, ha ezek a tendenciák folytatódnak. Hollandia és Ausztria csak a kezdet. Mit lehet mondani Ausztráliáról és bárhol máshol? Mennyi idő, amíg az emberek egyszerűen ki nem borulnak?

Ez más emberek feladata, akik már az utcán vannak. Azonban spirituális támogatás és az információ és a spirituális hadviselés által kiváltott globális ébredés nélkül mindez nem fog működni.

Milliók ébrednek rá minden egyes nap ezeknek a zsidó kormányoknak az átveréseire, akik hatalmi túrán vannak. Szó szerint elismerik, hogy a vakcinák értelmetlenek, hogy csak hazudtak nekünk 2 éven keresztül, és valójában, ahogy az adatok mutatják, még azt is hajlamos vagyok elhinni, hogy nem csak a kudarcot próbálják eltussolni, hanem azt is, hogy az úgynevezett “Co-Vid” elleni védelem fordított.

Az idő múlásával az “oltott” és “nem oltott” emberekben egy dolog közös lesz. Mindannyian rabszolgák lesztek, amíg fel nem lázadtok. Nem lesz menekvés.

Ha beoltjátok magatokat, akkor 2-6 havonta fognak beoltani titeket. Minden logikát, tesztelést, kísérletet, orvosi kutatást kidobnak az ablakon.

Ne feledjétek, két évvel ezelőtt még mindannyian szabad emberek voltunk. Még mindig szabad emberek vagyunk, ahogy azt az alkotmányaink és törvényeink is alátámasztják. Az egyetlen dolog, ami megváltozott, az az, hogy a zsidók és a globalista “Nagy Újraszabályozók” a saját érdekükben támadást indítottak az emberi szabadságjogok ellen.

A hatalmon lévők olyan erős többségben vannak zsidó származásúak, hogy zsidó paradigmákat erőltetnek az életünkre. Az egyik ilyen paradigma az, hogy a gój egy lélek és szabad akarat nélküli állat. A zsidók és jelenleg ők döntöttek úgy, hogy egyhangúlag mindannyian egy olyan életre gyülekeztek, ami azt jelenti, hogy semmit sem birtokolsz, egy gubóban élsz, és a végtelenségig rabszolga vagy. Ez az alapvető biológiai testetek súlyos manipulációjával fog járni.

Ezt nevezik a Nagy Újraindításnak. Ennek csak egy része “gazdasági”. Ennek az álomnak csak egy kis része áll abból, hogy a lakosság nagy részét akarata ellenére, határozatlan időre beoltják. De ez a tervnek ez az egyik kulcseleme.

Nyíltan meghirdettek egy rejtett és alattomos háborút az emberiség ellen. Azt állítják, hogy ez az emberiség javát szolgálja, miközben szándékukban áll eltiporni mindent, ami emberi.

Úgy döntöttek, hogy többé nincsenek alkotmányos vagy egyéb jogaid, még a saját testedhez való jogod sem. Ahogyan azt kizárják, megragadhatnak, kísérletezhetnek rajtad, és akár közvetett módon meg is ölhetnek, ha nem teszel eleget ennek.

Hazugságokkal fogják irányítani az életedet az évtized végéig, ahol ebből semmit sem lehet majd visszafordítani.

A gyermekeitek átkozni fognak titeket, és ti lesztek a valaha létezett összes generáció páriái: a szabadságotok összeomlott egy értéktelen, hamis, 0,04%-os halálozási esélyű incidens miatt, amelyet a zsidó média hatalmas átveréssé tett.

Persze, mivel az oltás folyamatban van, és ki tudja, milyen más fegyvereket használnak még, a halálos áldozatok száma még emelkedni is kezdhet.

Hamarosan munkanélküliség, hiány a szupermarketekben, és az időjárás megváltozása fog záporozni az emberiségre minden oldalról. Mindezt arra fogják hivatkozni, hogy mindez a mi “védelmünket” szolgálja.

Eközben a zsidók minden nap átkozni fognak spirituálisan mindannyiótokat, ahogy eddig is tették, remélve, hogy megnyerik a végső játszmát, amit a ti költségetekre tettek fel. Most, hogy a hanukkájuk megy, már el is kezdték az átkozódást a Dzsentilek ellen, és a szabadságjogoknak ezt a zsákutcáját akarják az egész Nyugatra ráerőltetni.

Kormányaitok ahelyett, hogy megvédnének benneteket, arra fognak törekedni, hogy eltiporjanak benneteket. Az embereket, akár engedelmesek, akár nem, a lakóhelyük szerinti ország, az állam vagy az egészségügyi hatóságok ellenségeinek fogják nyilvánítani. Ilyen ütemben talán 2 havonta oltást kaptok, és ha egy napot késlekedtek, bioveszélyessé nyilvánítanak benneteket az összes többi ember számára.

A vírus képzeletbeli birtoklása, minden jogodat visszavonja, anélkül, hogy szükséged lenne a vírusra. Az egészségeseket és épelméjűeket úgy fogják kezelni, mintha leprások lennének, a betegeket pedig ugyanúgy ünnepelni fogják, és siettetni fogják a betegség útját.

Nem fog számítani, ha beteg vagy. Úgy fognak kezelni, mintha “beteg” lennél, még akkor is, ha nem vagy az. Újra itt vagyunk 1500-ban. Mindez egy úgynevezett “vírus” miatt.

Látni fogjátok majd, hogy hajók érkeznek minden nemzetből, a tiétek belsejében élve, szabadon, oltatlanul, senki sem érinti őket semmiképpen, míg ti a házatokba lesztek zárva határozatlan időre és akkor, amikor a hatalmon lévők jónak látják.

Fokozatosan a zsidók, a hazugságaik és a politikájuk olyan kétségbeesésbe és összeomlásba fognak vezetni, hogy ha ezt nem fordítják vissza, az emberek imádkozni fognak, hogy halottak legyenek.

Azt akarják, hogy kurvára meghaljatok és eltűnjetek a föld színéről, és ezért a munkanélküliség, az őrület, az alacsony születésszám – semmi sem számít nekik igazán.

Egyszerűen felégetnek mindent, miközben a gyermekeiteket a világ minden tájáról érkező betolakodóknak eladják, ti pedig ott maradtok újabb és újabb injekciókkal a seggetekben, csak azért, hogy elmehessetek a szupermarketbe…

Őseink már régen laposra verték volna őket, csak a fele ennyiért. Ettől függetlenül, most az ellenzéknek alkalmazkodnia kell, és nekünk, itteni embereknek a legerősebbet kell adnunk, amikor az új rituálék kelési ütemterveiről van szó.

Baszd meg, amit a szenilis nagymamád mond neked otthon, hogy mindez normális, amit látunk, hiszen ebből semmi sem normális. Még a nagyszüleink vagy akár a szüleink is tudják, hogy ez nem normális, és ahová ez vezet, abból napról napra többet látunk.

A zsidó nagy visszaállítás állkapcsába dobnak minket. Tartsátok meg a hallgatásotokat, amikor ezekkel az NPC-kkel beszéltek, és védjétek meg magatokat, de tudjátok, hogy valójában ez az, amire már legalább az elmúlt évtizedben figyelmeztettük az embereket, és ez most ITT van.

Ez a Nagy Újraindítás vagy minket, a földi embereket fog visszaállítani, vagy az idegen zsidókat fogja visszaállítani.

Mindezt a világ zsidói azért döntötték el, hogy mindannyiótokat elpusztítsanak, a Nyugati Világot a földdel egyenlővé tegyék, és katonai diktatúrát vezessenek be, ami ezek után egy zsidó globalizált kommunista államhoz fog vezetni.

A szintek, amelyeken keresztülmegyünk, egyértelműen felgyorsulnak, és azok, akik azt hitték, hogy “Elég időnk van”, becsapottak. Egész nap hazudnak a TV-kben, az újságírókat többségükben a zsidók fizetik, és ők is benne vannak ebben a napirendben. El akarják cseppfolyósítani a Nemzeteket, el akarnak pusztítani mindent, ami az embert emberré teszi, ki akarnak perverzálni minden emberi ösztönt, és mindent, ami a világot olyanná tette, amilyen, egy nagy zsidó áldozat kemencéjébe dobni.

Mindezt hamis ürügyekre építik, hogy ez “szükséges”, és hogy ezt egy sor kifogás miatt kell megtenni, a “klímaváltozástól” kezdve a “koronavíruson” át mindenféle más apró eseményig, amin lovagolnak, hogy mindezt rátok kényszerítsék.

Az állításuk szerint, az úgynevezett “Szabadságok” megőrzése érdekében 2-6 havonta folyamatosan injekciókat kaphatnának.

A nyugati világban, amelyet őseink építettek, Szabad ember voltál, ÉS SZABADON SZÜLETETTEL! Ezt a szabadságot senki sem veheti el tőled. AZ ELSŐ NAPTÓL FOGVA SZABADNAK SZÜLETTÉL!

A NEM POLITIKUSOK állításai, NEM TESZNEK TÉGED SZABAD EMBERNEK. NINCS FECSKENDŐ ÉS NINCS ORVOSI ELJÁRÁS, AMIT RÁD KELL KÉNYSZERÍTENI, HOGY MEGKAPD A “SZABADSÁGODAT”.

Nem ez a QR-kód az, ami “SZABADSÁGOT AD” neked, és az, hogy ezek a zsidók egy nap felébredtek, hogy kijelentsék neked, hogy már nem vagy “SZABAD”, ennek a zsidó fajnak a koholmánya, amely el akarja pusztítani és erodálni az emberiséget.

Sehol sem fognak megállni ezzel, ha továbbra is odaadjátok a szabadságotokat.

Minden kényelem, amit ideiglenesen adnak nektek, hogy elcseréljétek a szabadságotokat, mint például az a hamis állítás, hogy ha beoltjátok magatokat, akkor “szabadok” lesztek, hamarosan megszűnik. Nem fognak kegyesen bánni veletek, és ez SOHA nem fog megszűnni, amíg az emberek végre fel nem ébrednek ebből, és aktívan ellenállnak ennek.

El fogják venni a gyermekeiteket, és rájuk is rá fogják kényszeríteni ezeket, lelkiismeretfurdalás nélkül, nem törődve a következményekkel. Minden 2-6 hónapban.

Bármi is lesz ezekből, ti tehetetlenül és egyedül maradtok, hogy megbirkózzatok a következményekkel, miközben ők kényelmesen tagadni fogják, hogy bármi is történt volna.

Alapvonalbeli imádatra lesz szükséged ahhoz, hogy akár csak belépj egy szupermarketbe, hogy utazz, vagy hogy ételt adj a családodnak, vagy hogy egyáltalán dolgozz.

Mondanom sem kell, hogy a fentiekből következik mindez. Ezt nem fogod megúszni, mert megkaptad a két oltásodat, vagy mert megkaptad az egyiket, vagy mivel tervezed a harmadikat: ahogy a helyzet fokozódik, úgy fognak egyre jobban összezsugorítani. És ha nem téged zsugorítanak össze, akkor a társadalmat fogják a katasztrófa mértékéig zsugorítani.

Hacsak az emberek nem reagálnak erre olyan módon, amit itt nem tudok leírni [és spirituálisan nem erősítjük az embereket], a fentiek fennmaradnak, és minden összeomlik ebben az évtizedben.

A nyugati világ annyira el fog gyengülni, hogy a zsidók lehúzzák róla a rolót, majd valami nagy háborút fognak okozni Kínával, ráadásul a hanyatló nemzetek tetején, amit ők hoztak létre ebből a szüntelen belső nemi erőszakból. Az utolsó csepp a pohárban az lesz, hogy az egészet elpusztítják egy külső háború kirobbantásával, vagy bármi romhalmaz marad.

Nézni fogjátok a romokat, és azt kérdezitek majd magatoktól, hogy vajon mindennek egy állítólagos vírus miatt kellett volna megtörténnie, és semminek sem lesz értelme. Addigra már semmit sem lehet majd megmenteni.

A fentiek szó szerint azt jelentik, hogy mit terveznek, és hová tart ez az egész. Csak mi, a nép állíthatjuk meg ezt. Nem támogatok semmi illegálisat, és nem ajánlom az embereknek, hogy bármi konkrétumot tegyenek, de azok, akik értenek egy-két dologhoz, tudják, hogy az egyetlen módja annak, hogy ez visszaforduljon, az a polgári engedetlenség, legalábbis a polgári engedetlenség.

Ettől függetlenül, ahogy a dolgok haladnak, még az is az új “valóság” lesz, ha azt mondjuk az embereknek, hogy szabad emberek, mert nem engedik, hogy a kormányok kísérletezzenek rajtuk, és lefoglalják az időseket, hogy kényszerített orvosi döntéseket hozzanak rajtuk, olyan dolgok alapján, amelyekről már bebizonyosodott, hogy lazán működnek. A “törvény” az “ő törvényük” lesz.

Mégis, a törvények és az alkotmányok még mindig léteznek. Ne feledjétek, ahogy fentebb mondtam nektek: SZABADNAK SZÜLETTÉL ÉS SZABAD VAGY.

A SZABADSÁGOTOK NEM ATTÓL FÜGG, HOGY ENGEDELMESKEDTEK-E EZEKNEK A ZSIDÓKNAK. NEM ADHATJÁK EL NEKED A SZABADSÁGODAT AZZAL, HOGY EGÉSZ ÉLETEDBEN FENYEGETNEK. ÉS HA ENGEDELMESKEDSZ, AKKOR RABSZOLGASORBAN VÉGZED!

KIJELENTJÜK, AHOGYAN EDDIG IS, A TELJES ÉS TOTÁLIS SPIRITUÁLIS HÁBORÚT AZ ELLENSÉGES GLOBÁLIS FÉLELEM REZSIMJE ELLEN, AZ ISTENEK NEVÉBEN ELLENE ÁLLUNK!

ADDIG FOGUNK ÁTKOZNI TITEKET, AMÍG NINCS TÖBBÉ LEVEGŐ A TÜDŐNKBEN, ÉS A ZSIDÓ SPIRITUÁLIS HATALOM EBBEN A VILÁGBAN EL FOG PUSZTULNI!

A cikk forrása: https://www.ancient-forums.com/index.php?sid=d97d80946a575bae05743ba315f81309

A cikket írta: High Priest Hooded Cobra 666