Küldjünk némi védelmező energiát a sajátjainknak

Üdvözlet minden Sátáni Családtagunknak,

Mindenkinek szerettem volna írni néhány dologról, amit érdemes észben tartani. A Joy of Satan globális, és sokan vagyunk, akik elnyomott területeken élnek. Ezek a területek a területektől kezdve, ahol valakit súlyosan nem fogadnak el még a mi hitünkhöz tartozóként sem, egészen olyan helyekig, ahol a kormányok üldözhetnek valakit a vallási meggyőződései és hite miatt.

A modern rendszerben lehetsz: Balenciaga pedofil, hamis neonáci, aki 60 billió Auschwitzot akar elgázosítani, Kamikazi dzsihád tálib, embergyűlölő tömegpusztító Klaus Schwab féreg, Anthony “Ó, a halálozás nem a vakcina miatt nő” Fauci, keresztény világvége végrehajtó, talmudi “2800 rabszolga lesz minden zsidó tulajdonában, amikor a Messiás eljön” messiási rabbi, Sam Bankman Fried “32 milliárdot loptam a gójoktól lol” zsidó – mindegy.

Mégis valahogy még mindig nem tudsz gyakorolni, vagy nem lehetnek ilyen “furcsa ötleteid”, mint a miénk. Különösen, mint furcsa eszméket, minden olyan eszmét, amely nem engedi bele a paradigmába, hogy térdre borulj és imádd akár a zsidó Jézust, akár a törzsi honfitársait. Ez a jelenlegi rendszer vörös vonala, a védett csoport érdekei, ami végtelen hanyatlást okoz, de komolyan kell venni, és nem elmebetegnek tekinteni már évszázadok óta.

A fentiek valósága a helyzet, mivel államaink és nemzeteink, de az erkölcsi és etikai kódexet is felforgatták, hogy ezt a kiválasztott törzset szolgálják. Karl Marx a sajátjait “uralkodó osztályként” határozná meg. Ez a (most bukó) uralkodó osztály évszázadok óta próbál mindenkit cenzúrázni, elpusztítani, rágalmazni és lejáratni, és minden rendelkezésére álló eszközt felhasználni, hogy elrejtse magát, és érvényre juttassa a saját korrupt paradigmáját, amely lehetővé teszi, hogy üldözze minden ellenségét, azáltal, hogy az Államokat, Nemzeteket, Vallásokat és minden mást is megbízottként használ, miközben mindig úgy tesz, mintha semmi közük nem lenne hozzá.

Most az ő idejük a vége felé közeledik, így az állandó gyakorlatuk fokozása még azután is a szokásos, hogy mindenki tud róluk. Mégis, az a brutalitás, amit a férgek tanítottak a világnak, még mindig sok helyen jelen van, különösen azokban, akik a kommunista és az iszlám ideológiát követik.

Megpróbálják reménytelenül megint a civilizált társadalom gerincét rágni, hogy mindent a fentiekhez hasonló helyekre fordítsanak. Ezért a szólásszabadság, a vallásszabadság vagy a gyülekezési szabadság elleni szisztematikus támadások mindenkor az ő ütőkártyáik.

Bizonyos nemzeteknél az e rendszerek által inspirált őrültek elszabadultak. Majdnem olyan zavartak, mint Joe Biden fia vagy Klaus Schwab, de valójában még ennél is zavartalanabbak.

Az olyan helyeken, mint Kína vagy Irán, a hajsza még mindig tart. Nem szabad lankadnia az éberségünknek. Együttérzést és bátor szívet kell mutatnunk ezekkel a szörnyetegekkel szemben.

Sátán Atyánk és az Istenek a történelem során soha nem kényszerítették az embereket arra, hogy higgyenek bennük. Soha nem volt vallási “háború”, hogy lekaszabolják az embereket, és a kard erejével kényszerítsék őket a hitre. Ezért volt szükség óriási mennyiségű ellenséges akcióra ahhoz, hogy az Ősi emberek egyáltalán elgondolkodjanak azon, hogy veszélyben vannak tőlük, mert a tolerancia és a szentség valóban a legmagasabb szinten volt, és az emberek nem fordítottak erőket arra, hogy a “hitük” miatt gonoszságot tegyenek másokkal. Mindenki tudta, hogy az Istenek egyformák.

A “vallás” első átalakulása és pusztító fegyverként való felhasználása a zsidók által történik a saját hitükben mindenki más ellen, majd később Rómában, a kereszténység nevű fertőzés létrehozásával. A brutalitás, a tudatlanság, a műveletlenség, az ostobaság, a csőcselék, mind-mind központi szempontokká váltak. Ez a förtelem később megszülte az iszlámot, egy még perverzebb programot, amely a halállal foglalkozik. És ahogy mindezek a förtelmek továbbfejlesztették magukat, az olyan erőszakos rendszerek, mint a kommunizmus és az ateizmus a kommunizmus intézményesített formájában tovább fejlődtek. Az emberiség azóta kivérzett.

A Sátáni Szabadkőművesség és más felvilágosult emberek a több mint 15 évszázados babona és vérontás után megértették, hogy ennek véget kell vetni. Mint ilyen, szigorú és évszázados erőfeszítések után a vallási tolerancia sándor-i rendszerét minden ember számára újra a gyakorlatba ültették az Egyesült Államok, Franciaország és általában Európa “Új Nemzetében”. A fentiek sötétségéből még nem léptünk ki teljesen, de végül is ki fogunk. Mégis küzdenünk kell ezért, és nem aludhatunk egy napot sem.

Azért is vívunk spirituális és információs háborút, hogy fenntartsuk ezeket a szabadságjogokat, és építsünk rájuk, hogy a sötétség és a bűn korszakának véget kell vetni. Az emberiség akkor békésen visszatérhet a megértés állapotába, és újra az Istenek felé haladhat, távol az ellenség által bevezetett szentségellenes értékektől.

Az ellenség még mindig aktív, és néhányan közülünk az ellenséges vonalak mögött élnek. A legtöbb “nyugati” vagy olyan ember, aki áldott helyeken él, ahol bőséges a fény, talán el sem tudja képzelni, hogy ez milyen lehet, de más helyeken a fény nem olyan bőséges, és még mindig van űr.

A mi embereinket még mindig üldözik. A Joy of Satan azért van itt, hogy az embereket a lehető legjobban megvédje. Ironikus módon mi vagyunk a legkevésbé ellenséges emberek és a szabadság alapértékeinek képviselői. Mi nem prolizálunk. Mégis, mivel a Nemzeteinket megfertőzik a sötétség bizonyságtételei, sokan gyakran megteszik a magukét, hogy üldözzenek minket egyszerűen a hitünk megválasztása miatt, különösen az elnyomó Nemzetekben.

Nemrégiben arról tájékoztattak, hogy a jogainkat nem tartják tiszteletben. Nem mehetek bele a részletekbe. Az ellenség a gyengéket támadja, és azokat, akiket elnyomnak. “Allah” olyan hatalmas, hogy nem tudja rávenni az embereket, hogy higgyenek benne, és a gyenge és hiányos elmével rendelkező őrültek csak erőszakkal próbálják elérni az akaratukat és kikényszeríteni az engedelmességet.

Ami az iszlámot illeti, ezzel a csalással fogunk elszámolni. Mivel “annyira” hisznek a “mindenhatóban”, úgy tűnik, hogy nem képesek ezt a hitet elengedéssel és jámborsággal követni. Vajon “Isten” megment-e bárkit is attól, ha az iszlám bukik a következő évszázadban? Mi lesz azzal az egyre növekvő számú milliókkal, akik felébrednek és keresik a múltjukat, vagy gondolkodásukban fejlődnek?

Az iszlámnak erre csak a vérontás és az ostobaság a válasza, semmi más. Mi Sátánisták békét akarunk, de nem fogjuk eltűrni, hogy ezek a fénykioltók utánunk menjenek.

Ők minden fényt nélkülöznek, és nem tudnak semmi jót tenni, mert távol léteznek a tudatlanság sötétségében, ahol csak a kard az úr. Hasonlóképpen szeretném hozzátenni, hogy bárki, aki bárhol megtámadja bármelyikünket, mivel az energiának nincsenek korlátai és határai, kétszer is gondolja meg, hogy megteszi-e ezt.

Arra kérnék mindenkit, hogy itt mindenki szánjon néhány percet a napjából, hogy csak néhány ismétlést végezzen, mint 10x Algiz vagy Sowilo, és erősítse meg:

“Az iráni és kínai és minden vallásilag elnyomó országban élő tagok és elkötelezett Spirituális Sátánisták mindig biztonságban vannak, védettek és minden tekintetben védve vannak. Békében gyakorolhatják a Spirituális Sátánizmust és akadály nélkül haladhatnak előre a Spirituális úton”. – Ezt egyszer vagy háromszor is megerősítheted.

Kérlek, folytasd a fentieket 3-5 egymást követő napon keresztül.

A cikk forrása: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=79888&sid=a93e89c3fbe4134f08ba75f3d7061944

A cikket írta: HP Hooded Cobra 666